Для риб

Для риб

Вибрано 637 товарів
Скинути всі фільтри

Все для риб оптом від виробника

На нашому сайті ви можете замовити товари для рибок оптом. Часто їх купують для дитини. Дітям дуже подобається спостерігати за акваріумом з його красивими різнокольоровими мешканцями. Зміст їх нескладно, але вимагає дотримання певних умов. Ємність з вашими вихованцями повинна розташовуватися далеко від яскравого сонячного світла, але, з іншого боку, не страждати від поганого освітлення. Вона повинна мати достатній обсяг, який залежить від кількості домашніх улюбленців. Варто також враховувати, що рибки виростають до великих розмірів тільки в об'ємних акваріумах. Вибираючи приміщення, враховуйте, що функціонування обладнання для аерації поширює вібраційні хвилі. Це створює певний дискомфорт, тому в спальнях і дитячих кімнатах їх краще не ставити.

Догляд включає в себе насичення водного середовища повітрям, покриття дна відповідним грунтом, регулярне очищення (фільтрацію) води і додавання нової, підтримання необхідної температури і т.д. Від температурного режиму і яскравості світла залежить рівень зростання зелені в даній зоні. Рослини є частиною акваріумний екосистеми.

Для всього цього пропонуються відповідні аксесуари. Для створення вдалого інтер'єру застосовуються спеціальні декорації. Дані товари користуються стабільним високим попитом. Щоб купити товари для рибок оптом, вибирайте потрібні позиції в нашому каталозі і оформляйте замовлення. Ми вже постачаємо понад 200 зоомагазинів і інших торгових точок в Києві, Одесі, Львові, Харкові та інших містах. Працюємо в усіх регіонах України.

Потрібні товари для рибок з оптового складу

Пошук необхідної продукції в нашому каталозі спрощений - усі товари розділені на відповідні категорії:

  • Акваріуми оптом - акваріумні комплекти, повністю готові до використання (з кришкою, лампою і іншими елементами), повітряні розпилювачі, відкидні кришки в наборі, ємності різної форми (круглі, овальні, прямокутні, кутові) і розмірів.
  • Акваріумістика оптом - компресори, запасні частини і витратні матеріали (мембрани) до них, термометри (в тому числі розумні), внутрішні і зовнішні фільтри, запасні губки і набори запчастин до них, стерилізатори води, нагрівачі (в тому числі проточні) з комплектуючими. Для морських варіантів передбачені спеціальні помпи і рифова сіль.
  • Декорації для акваріуму оптом - фони для заднього скла (односторонні і двосторонні), штучні квіти, скульптури, дерев'яні, кам'яні декорації і вироби з інших матеріалів.
  • Грунт для акваріума оптом - безпечні субстрати, акваріумний пісок, грунти різного кольору, з різним розміром фракцій і їх якістю (наприклад, шліфований).
  • Засоби по догляду - ножиці для акваскейпінга, препарат для очищення води (якщо немає бажання очищати самостійно), засоби для загальної стабілізації екосистеми, скребки та леза до них, різного виду добрива в таблетках, кондиціонери для води і ін.
  • Корми для акваріумних, морських і ставкових риб, а також препарати для їх лікування від бактерій, грибкових, шкірних захворювань.
  • Освітлення - кришки з освітленням, світлодіодні, люмінесцентні лампи та ін.
  • Ставкове обладнання - фонтанні помпи, насадки для фонтану, засоби для очищення від водоростей різних видів, добрива і т.п.

Від правильного застосування даних пристроїв і засобів залежить здоров'я мешканців рибного царства, їх поведінку і тривалість життя.

Постачальник товарів для акваріумних рибок оптом в Україні

Компанія SUZIRIA відкрита для співпраці. Ми раді новим партнерським відносинам, які будуть вигідні:

  • рітейлерам, зоомагазинам і інших точок торгівлі оффлайн;
  • інтернет-магазинах, які торгують вроздріб;
  • дистриб'юторам, які працюють як в межах країни, так і за її межами.

Чому обирають дистриб'ютора Suziria

Наші переваги:

  • пропонуємо товари для рибок оптом за дуже вигідними цінами;
  • сертифіковане якість товару з документальним підтвердженням;
  • своєчасна оперативна доставка в будь-яке місто країни - працюємо точно за графіком;
  • налагоджена інфраструктура, відпрацьовані схеми роботи - все організаційні питання беремо на себе;
  • прозорі умови договору, без прихованих платежів.

Купуйте все для рибок в Україні у нас - отримуйте вигоду від співпраці з нами!

Читати повністю