Акваріумні комплекти

Акваріум Juwel овальний Vision 260 LED, 121x64x46 см, 260 л Expand
Немає в наявності 6850

Акваріум Juwel овальний Vision 260 LED, 121x64x46 см, 260 л

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

34083грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

Завдяки вигнутій передній панелі акваріум VISION 260 LED є виразом елегантності та майстерно створює основу для живого зображення акваріума. Завдяки ширині 121 см акваріум VISION 260 пропонує вам багато простору для творчості.

Рама безпеки забезпечує особливо безпечне розташування та дозволяє легко налаштувати акваріум, не потребуючи спеціальних опор.

Ретельна німецька робота, високоякісні матеріали та ідеально налаштовані технології гарантують найкращу якість та безпеку, що означає тривалий термін служби вашого акваріума VISION 260.

Вибирайте з чорного, світлого дерева та білого.

Блискуче сяйво та чудовий ріст рослин-це те, що ви отримуєте завдяки найсучаснішій технології світлодіодного освітлення Multilux від JUWEL. Змінні світлодіодні трубки DAY та NATURE вагою 1047 мм створюють оптимальний світловий спектр, заощаджуючи при цьому до 50% енергії порівняно з T5 одночасно.

Система світлодіодного освітлення MultiLux для акваріума VISION 260 означає, що ви можете працювати у вашому акваріумі з комфортом навіть при увімкненому освітленні. Світловий блок із ультразвуковою герметичністю на 100 відсотків водонепроникний і відповідає жорстким європейським стандартам безпеки.

Для оптимальної фільтрації VISION 260 оснащений високопродуктивним Bioflow L. Цей внутрішній фільтр поєднує ефективність з безпекою і є центральною частиною будь-якого акваріума JUWEL. Він працює за принципом: "Вода повинна залишатися в акваріумі!" і є найбезпечнішим способом фільтрації акваріума. Bioflow L оснащений п'ятьма високопродуктивними фільтруючими носіями і тихим, але потужним циркуляційним насосом Eccoflow 1000.

Регульований нагрівач JUWEL потужністю 300 Вт, який ідеально вбудований у циркуляцію води у фільтраційній системі Bioflow L, забезпечує належну температуру у VISION 260.
Оскільки він використовує високоякісні срібні контакти та ударостійке боросилікатне скло, регульовані нагрівачі JUWEL відповідають найвищі стандарти функціональності та безпеки, і, як і слід було очікувати, мають сертифікат TÜV/GS.

З відповідною базовою шафою ваш акваріум буде безпечно стояти на твердій землі. Вони також є ідеальною парою з візуальної точки зору, оскільки основна шафа доступна в тому ж кольорі, що і акваріум. Легко збираються з великим простором для зберігання аксесуарів та обладнання.

Насправді, все, що вам залишається зробити, це просто насолоджуватися своїм гарним стильним аксесуаром кожен день!

Розмір 121 x 46 x 64 см
Вага 52 кілограми
Об'єм 260 літр

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації