Інструменти для грумінгу

На складі, в наявності 691658

Фурмінатор FURminator для собак з довгою шерстю, розмір ХL

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

1729грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

Інструмент FURminator XL для гігантських порід собак (понад 42 кг) із довгою шерстю зменшує линяння на 90%. Призначений для шерсті довше 5 см.

Використовуйте на сухій шерсті 1-2 рази на тиждень протягом 10-20 хвилин.

Інформація про продукт:

  • Лезо інструменту проникає крізь остьове волосся, не пошкоджуючи його, і легко витягує мертві, слабо прикріплені волоски підшерстя
  • Захисні краї Skin Guard® попереджають тиск леза на шкіру
  • Вигнуте лезо відповідає контурам тіла тварини для комфорту в процесі вичісування
  • Кнопка самоочищення FURejector® допомагає швидко скинути шерсть з інструменту, роблячи процес вичісування простішим та зручнішим
  • Захист леза дозволяє убезпечити зубчики під час зберігання інструменту

Переваги:

  • Кнопка самоочищення FUREJECTOR®. Допомагає швидко скинути шерсть з інструменту, роблячи процес вичісування простішим та зручнішим.
  • Леза із нержавіючої сталі. Проникає крізь остьові волосини, не пошкоджуючи їх, і легко витягує мертві, слабо прикріплені волосинки підшерстя. Вигнуте лезо відповідає контурам тіла тварини для комфорту в процесі вичісування.
  • Ергономічна ручка. Для комфорту та простоти використання.

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ

Використовуйте Інструмент проти линяння FURminator® згідно з рекомендаціями щодо застосування. Інструмент проти линяння не є гребінцем або пуходеркою, він зачіпляє і витягує слабо прикріплені, мертві волоски підшерстя, не зрізаючи і не пошкоджуючи остьове волосся.

КРОК 1. Інструмент проти линяння потрібно використовувати на сухій шерсті. Для кращих результатів використовуйте його відразу після купання та сушки улюбленця. Лінійка FURminator® - це продукти, що забезпечують здоров'я шкіри та шерсті вихованця і при регулярному використанні значно скорочують кількість шерсті в будинку.

КРОК 2. Грумінг - чудова можливість оглянути свого вихованця. У процесі вичісування звертайте увагу на можливі хвороби, синці та шкірні захворювання, які може приховувати шерсть тварини. Якщо ви помітили щось з перерахованого вище, припиніть вичісування і зверніться до ветеринара. Перед використанням інструменту проти линьки FURminator видаліть ковтуни та сплутування шерсті за допомогою Колтунорізу FURminator® або Гребеня.

КРОК 3. Використовуйте інструмент проти линяння за аналогією з гребінцем, акуратно проводячи ним по шерсті тварини у напрямку її росту, проникаючи зубчиками крізь шерстяний покрив. Почніть розчісування з голови, поступово просуваючись уздовж тіла тварини. Будьте обережні при розчісуванні області біля живота, лап, геніталій та ануса. Не зупиняйтесь надовго на одному місці. Незважаючи на те, що конструкція інструменту попереджає зайвий тиск на шкіру тварини, грубе вичісування із застосуванням сили може спричинити подразнення шкіри, тому уникайте зайвого тиску на неї. Якщо ви помітили почервоніння чи подразнення, припиніть вичісування.

КРОК 4. Після того, як відмерлий підшерсток збереться на лезі інструмента, зніміть його із зубчиків за допомогою натискання на кнопку самоочищення FURejector®.

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації