Компресори і помпи

Компресор Aquael «Miniboost 100» для акваріума до 100 л Expand
Немає в наявності 115316

Компресор Aquael Miniboost 100 для акваріума до 100 л

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

530грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

Аератор Miniboost 100 призначений для використання в малих і середніх акваріумах (об'ємом до 100 л). Прилад служить для ефективної аерації акваріумний води, а також може застосовуватися в якості приводу традиційних губчастих фільтрів (вживаних в даний час, головним чином, в акваріумах з креветками і мальками). Як ми вже згадували, аератор відрізняється дуже невеликими габаритами (всього 8,5x4x4 см), завдяки чому не кидається в очі і не займає багато місця.

У пристрої передбачена плавне регулювання продуктивності за допомогою зручної ручки. Завдяки цьому можна з точністю регулювати кількість перекачується повітря в залежності від потреб будь-якого, навіть самого маленького, акваріума. Особлива конструкція мембрани забезпечує високу міцність, а отже, і тривалий термін експлуатації без необхідності заміни. При цьому аератор споживає всього 1,8 Вт електроенергії, завдяки чому прилад виключно дешевий в експлуатації. Аератор проводиться в Польщі, що забезпечує надійність і високі експлуатаційні характеристики. Крім того, він відповідає всім європейським стандартам, що гарантує безпеку експлуатації.

Рекомендується встановлювати аератор у всіх прісноводних акваріумах, навіть якщо в них уже є фільтр з функцією аерації. Сучасний, ефективний аератор значно покращує насичення води киснем, створюючи оптимальні умови для життя риб та інших акваріумних тварин. Крім цього, працює аератор служить прикрасою акваріума, а в поєднанні з повітряподавальним наконечником з підсвічуванням Aquael Airlights Led він стане відмінною прикрасою будь-якого аквариумного набору.

Місткість акваріума [л]: <100

Потужність [Вт]: 1,8

Ефективність [л/год]: 100

Підвищення [см]: 60

Розміри [см] (ширина х глибина х висота): 8,6x5,3x4,9

Діаметр шлангів [мм]: 4/6

Регулювання продуктивності:

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації