Корм сухий для акваріумних риб

Сухий корм Tropical Ovo-Vit для всіх акваріумних риб, 4 кг (пластівці) Expand

На складі, в наявності 74439

Сухий корм Tropical Ovo-Vit для всіх акваріумних риб, 4 кг (пластівці)

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

6438грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

Додатковий високоенергетичний корм, з добавкою яєчних жовтків, для всіх акваріумних риб. Багатокомпонентний і пластівчастий. Високий рівень легко перетравного білка, добре засвоюваний лецитин з яєчних жовтків, а також вітаміни та мікроелементи сприяють зростанню, дозріванню і прагненню риб до нересту.

Тому Ovo-Vit є незамінним доповненням дієти риб, які нерестяться, підростаючих мальків і молодих риб. Його високу живильну цінність можна використовувати також в період одужання, коли риби потребують особливої турботи та високоенергетичних, легко перетравлюваних кормах. Вміщені в кормі яєчні жовтки це не тільки джерело цінного лецитину, але і ненасичених жирових кислот, а також натуральних барвників з групи каротиноїдів, які інтенсифікують забарвлення риб.

Повноцінний корм для акваріумних риб.

Склад: риба та рибні субпродукти, зерно, яйця і яєчні субпродукти мінімум 6%, екстракт рослинного білка, молюски та ракоподібні (в тому числі борошно з цільних креветок мінімум 0,5%), м'ясо та субпродукти тваринного походження, дріжджі, субпродукти рослинного походження (в тому числі екстракт з червоного перцю 5 000 мг / кг), водорості, олії та жири, мінерали (в тому числі цеоліт 1%).

Добавки (на кг): вітаміни, провітаміни та хімічно добре дефіновані речовини подібної дії: віт. А 23 000 IU, віт. D3 1 400 IU, віт. Е 90 мг, віт. З 335 мг. З'єднання мікроелементів: E1 (Fe) 27,0 мг, E6 (Zn) 7,1 мг, E5 (Mn) 5,3 мг, E4 (Cu) 1,3 мг, E2 (I) 0,16 мг, E8 ( Se) 0,15 мг, E7 (Mo) 0,03 мг. Лецитин. Барвники. Антиоксиданти.

Аналітичні компоненти: білок 43,0%, олії та жири 6,5%, клітковина 2,0%, вологість 6,0%.

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації