Корм для ставкових риб

Сухий корм Tropical Koi & Goldfish Colour Sticks для ставкових риб, 800 г (палички) Expand

На складі, в наявності 40656

Сухий корм Tropical Koi & Goldfish Colour Sticks для ставкових риб, 800 г (палички)

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

667грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

Багатокомпонентний кольоровий корм для щоденного годування кої, золотих рибок і інших декоративних коропових, що мешкають в садових ставках. Форма у вигляді паличок, дозволяє корму довго залишатися на поверхні. Це спрощує спостереження за годуванням риб і дозволяє контролювати кількість з'їденої ними їжі. Надлишки паличок легко видаляються зі ставка за допомогою сачка. Через низький вміст фосфору, корм не сприяє розвитку водоростей у ставку.

  • Добре збалансований склад
  • Насичений поживними речовинами рослинного та тваринного походження
  • Високий вміст вітамінів і мікроелементів
  • Сприяє рівномірному росту та розвитку
  • Позитивно впливає на колір і забарвлення риб

Рекомендації з годування: годувати 1-2 рази на день. Прийом їжі повинен бути розрахований на ту кількість, яка буде з'їдена протягом декількох хвилин. Коли восени температура води нижче 15 ° C- підгодовуємо тільки один раз на день. У цей період варто годувати рибок продуктами, які підвищують імунітет (з часником). Нижче 10 ° C- годування припиняємо, при цій температурі метаболізм риб сповільнюється, і корм не перетравлюється.

Склад: крупи, продукти рослинного походження, риба та рибні продукти, екстракти рослинних білків, молюски та ракоподібні, м'ясо і продукти тваринного походження (аналоги рибного борошна), дріжджі, олії та жири, мінеральні кормові матеріали.

Добавки (на кг): вітаміни, провітаміни та хімічно добре дефіновані речовини подібної дії: віт. А 12 000 IU, віт. D3 1 500 IU, віт. Е 80 мг, віт. З 50 мг. З'єднання мікроелементів: E1 (Fe) 24,0 mg, E6 (Zn) 7,0 mg, E5 (Mn) 5,0 mg, E4 (Cu) 1,2 mg, E2 (I) 0,15 mg, E8 ( Se) 0,15 mg, E7 (Mo) 0,03 mg. Барвники. Антиоксиданти.

Аналітичні інгредієнти: сирий білок 23,0%, сирої жир 3,0%, сира клітковина 1,5%, вологість 8,0%, фосфор <0,7%.

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації