Ласощі для собак

Ласощі Природа «Пеніс» для собак, 150 г Expand
На складі, в наявності PR241260

Ласощі Природа «Пеніс» для собак, 150 г

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

587грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

М'ясні ласощі для собак – це спосіб порадувати і заохотити вихованця до виконання команд, стимулювати хорошу поведінку. Делікатеси повинні складати не більше 8-10% добового раціону. Це натуральний продукт, виготовлений за особливою технологією: із сировини видаляється вода, але при цьому зберігаються всі корисні речовини. Пропонуючи улюбленцю ласощі, слід враховувати вік тварини, породу, стать, стан здоров'я та індивідуальні потреби.

Натуральні сушені ласощі – корисна добавка до раціону. Завдяки щільній структурі вони відмінно очищають і зміцнюють зуби і ясна собак, задовольняють інстинкт жування.

Сушений пеніс для собак не проходив хімічну обробку, тому абсолютно безпечний. Продукт зберіг природний смак і запах, тому зацікавлює псів, хижаків по природі.

Щільний продукт під час пережовування ефективно очищає зуби і ясна, освіжає подих вихованця.

Ласощі багаті на:

  • протеїни
  • фосфор
  • кальцій.

Протеїни повинні бути присутніми в раціоні собак, особливо тих, які активно ростуть. Це прекрасне джерело енергії, що містить 22 корисні амінокислоти. З них 12 собака виробляє сама, а 10 надходять до організму з їжею, зокрема, в складі запропонованого делікатесу. Фосфор нормалізує вуглеводний обмін, перешкоджає утворенню зайвого жиру, а кальцій необхідний для формування міцних кісток і зубів, вироблення гормонів, також покращує згортання крові. Тваринам з хворобами нирок продукт потрібно давати невеликими порціями.

Вид Сушені ласощі і роги
Призначення для тривалого жування
Країна-виробник Україна
Порода Для всіх порід
Основне джерело протеїну Інше
Вага 150 г

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації