Наповнювачі для котячих туалетів

Наповнювач Essence з тофу для котячого туалету, з ароматом лаванди, 2 мм, 6 л Expand

Немає в наявності 920024

Наповнювач для котячого туалету Essence з тофу, з ароматом лаванди, 6 л

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

349грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

Вдалий вибір наповнювача для котячого туалету позбавить вас від клопоту із неприємним запахом, а вашого котика - від дискомфорту, спричиненого жорсткими гранулами, неприродним шурхотом чи відразливим ароматом.

Щоб улюбленець завжди робив свою справу «чисто», використовуйте соєвий наповнювачі Essence Tofu!

Його особливості:

  • 100% натуральні рослинні інгредієнти – вироблено з пресованих соєвих волокон. Цей матеріал безпечний для здоров'я домашніх вихованців і людей.
  • Супервисока поглинаюча здатність – 300%. Завдяки цьому швидко формуються міцні грудочки, які легко прибирати з котячого лотку.
  • Використаний наповнювач можна утилізувати з органічними відходами відповідно до нормативних вимог/правил утилізації відходів.
  • М’яка структура є лагідною для лапок вашого котика та не подразнює їх.

Склад: спресована маса соєвих волокон, харчовий крохмаль, гуарова камедь, есенція лаванди. Не містить шкідливих для здоров’я тварин та людей речовин. Без ГМО.

Розмір гранули: 2 мм
Маса нетто: 2.5 кг
Об’єм: 6 л

Спосіб використання: засипте наповнювач шаром 5-6 см у чистий та сухий котячий лоток. Після використання туалету котом, видаліть лопаткою тверді відходи (екскременти) та грудочки в сміттєвий пакет або іншу ємкість. Додайте наповнювач до попереднього рівня. Вимийте руки після заповнення лотка. Рекомендуємо періодично проводити дезінфекцію лотка або котячого туалету, в якому використовується наповнювач.

Поради щодо використання: якщо у вас не один кіт, рекомендується не збільшувати кількість наповнювача, а частіше видаляти використаний. Якщо вашому коту складно звикнути до нового наповнювача, то спробуйте в перший місяць змішувати його з попереднім наповнювачем у співвідношенні 50/50 %.

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації