Ласощі для гризунів

Снеки Cunipic Alpha Pro яблучні подушечки із кремовою начинкою, 50 г Expand

Немає в наявності ALSNACKAP

Снеки Cunipic Alpha Pro яблучні подушечки із кремовою начинкою, 50 г

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

186грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

Alpha Pro Apple for Rabbits and Rodents – це смачні ласощі для кроликів і гризунів. Неймовірна формула снеків багата на вітаміни, Омега-3 і Омега-6. Це означає, що ви не тільки тішити улюбленця смачненьким, а й сприяєте здоров’ю його шкіри та шерсті. Яблучні снеки Alpha – це корисна та смачна страва, хрустка зовні та наповнена вершково-яблучним кремом усередині. Вони поживні та ідеально підходять для винагороди або просто як смачне частування, яке можна давати, коли вам захочеться, тому що вихованець буде в захваті від нього.

З продуктами Cunipic Alpha Pro ваш улюбленець завжди здоровий!

Рекомендацій з годування: ласощі вважаються додатковим кормом, власник улюбленця може давати їх у якості заохочення, використовувати їх як винагороду, або для забави чи гри, в основному ласощі для гризунів варто використовувати так само, як і ласощі для собак чи котів. Власники можуть давати ласощі будь-коли, за умови, що вони не будуть використовувати їх як повноцінний корм.

Найкраща порада полягає в тому, що ласощі – це невеликі призи, і їх не варто розглядати як повноцінний раціон. Ласощі потрібно давати в помірних кількостях, щоб мотивувати вихованця або стимулювати його активність.

Інгредієнти: злаки, олії та жири (2,4% омега-3 жирних кислот і 5,7% омега-6 жирних кислот), субпродукти рослинного походження, фрукти (4% яблуко) і мінерали.

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації