Дряпки для котів

Дряпка Природа "Д23" Expand
На складі, в наявності PR242961

Дряпка Природа Д23 із сизалю з будиночком 36x36x115 см

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

2421грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

New

Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання:

  • задовольнити бажання кішки поточити кігті;
  • зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети.

При виборі дряпки власники котів беруть до уваги не тільки практичність і ціну, але і форму, колір, зовнішній вигляд, матеріали. Широкий вибір дряпок ТМ «Природа» дарує можливість придбати модель з бажаними додатковими функціями.

Дряпка з будиночком, майданчиками на стовпчиках, іграшкою-помпоном дуже сподобається молодим енергійним тваринам і стане знахідкою для господарів, які хочуть врятувати меблі, двері, фіранки та інші предмети інтер'єру від гострих кігтиків вихованця. Розважальний комплекс з будиночком дозволить направити енергію котика в потрібне русло: по майданчиках можна стрибати, барабан стане місцем для відпочинку і гри з помпоном, стовпчики-дряпки з обмоткою з сизалю дозволять задовольнити природні потреби в заточуванні кігтів.

Конструкція компактна, легко пересувається з місця на місце, органічно вписується в інтер'єр, а розмаїття кольорів дає можливість вибрати модель на свій смак.

Розмір основи: 36х36 см

Висота: 115 см

Матеріали: ДСП, штучне хутро, сизаль

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації