Антипаразитарні препарати для котів

Краплі на холку "Профілайн" до 4кг (1 піпетка * 0,5 мл) для кішок (інсектоакарицид) Expand
Немає в наявності PR241265

Краплі на холку ProVET «Профілайн» для котів до 4 кг, 1 піпетка (інсектоакарицид)

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

73грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

Препарат має високу ефективність до личинкових та статевозрілих бліх, вошей, волосоїдів, іксодових кліщів. Препарат належить до комбінованих інсектоакарицидних препаратів. Має виражену дію на преімагінальні та імагінальні фази розвитку бліх, вошей, волосоїдів та іксодових кліщів, які паразитують на тілі котів.

До складу препарату входить фіпроніл, який діє на рецептори нервової системи ектопаразитів, викликаючи параліч і подальшу загибель, але не впливаючи при цьому на центральну нервову систему ссавців. S-метопрен – аналог ювенільного гормону, який діє як регулятор росту комах, пригнічує їхній ріст та морфологічний розвиток на стадіях яйця, личинки і лялечки завдяки антагонізму з екдизоном, який відповідає за ріст та розвиток личинки.

Спосіб застосування: Препарат застосовують зовнішньо, наносячи його безпосередньо на шкіру у місця, недоступні для злизування (ділянка холки та вздовж хребта). Препарат наносять на суху неушкоджену шкіру. Виймають піпетку з однією дозою, і тримаючи вертикально, відрізають кінчик. Розділяють шерсть тварини і наносять препарат безпосередньо на шкіру між лопатками біля основи шиї. Обробку тварин проводять протягом сезонної активності паразитів за необхідності, але не частіше ніж один раз на 30 діб.

З метою профілактики ураження ектопаразитами необхідно періодично змінювати або обробляти відповідними інсектицидними засобами підстилки для тварин та проводити регулярне прибирання місць їхнього перебування.

Умови зберігання: зберігати в сухому, недоступному для дітей та тварин місці, окремо від продуктів харчування і кормів при температурі від 0 °С до 30 °С.

Склад: препарат містить діючі речовини: фіпроніл – 10%; S-метопрен – 10%; допоміжні речовини.

Протипоказання: Не застосовувати хворим, виснаженим та ослабленим тваринам. Не застосовувати кошенятам віком до 8 тижнів. Не застосовувати тваринам з індивідуальною підвищеною чутливістю до компонентів препарату. Не застосовувати разом з іншими інсектоакарицидними препаратами.

Рекомендований вік: Від 8 тижнів.

Термін придатності: 3 роки.

Форма випуску: полімерні піпетки по 0,5 мл упаковані у картонні коробки по 1 шт. РП № АВ-07790-03-18.

Сертифікат: ISO 9001:2015, GMP.

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації