Антипаразитарні препарати для собак

Мега Стоп ProVET 4-10 кг (1 піпетка * 1 мл) для собак (від зовнішніх та внутрішніх паразитів) Expand

На складі, в наявності PR241744

Краплі ProVET «Мега Стоп» для собак 4-10 кг, 1 піпетка (від зовнішніх та внутрішніх паразитів)

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

65грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

Препарат має високу ефективність до ектопаразитів, зокрема, бліх та кліщів (отодектозних, саркоптоїдних, нотоедрозних, демодекозних), і ендопаразитів: нематод, дирофілярій (ефективний проти личинок L3 і L4 стадії).

До складу препарату входить імідаклоприд, який діє на нервову систему ектопаразитів, перериває передачу нервового імпульсу, що призводить до паралічу і подальшої загибелі. Івермектин є високоефективним засобом проти личинкової і статевозрілої форми нематод.

Спосіб застосування: Препарат застосовувати тільки зовнішньо, наносити на суху неушкоджену шкіру, попередньо розсунувши шерсть. Наносити препарат біля основи черепа або між лопатками. Після обробки препаратом тварин не купати 48 годин.

Препарат забезпечує захист протягом 1-1,5 місяців. При ураженні коростяними і демодекозними кліщами обробку проводити 2-3 рази з інтервалом 10 днів.

Рекомендований вік: Від 10 тижнів.

Умови зберігання: Зберігати в сухому, недоступному для дітей та тварин місці, окремо від продуктів харчування і кормів при температурі від 0 °С до 30 °С.

Склад: 1,0 мл препарату містить діючі речовини: імідаклоприд — 100 мг, івермектин — 25 мг. Допоміжні речовини: N-метилпіролідон, диметилсульфоксид, поліетиленгліколь-400.

Протипоказання: Не застосовувати хворим і ослабленим тваринам, цуценятам віком до 10 тижнів. Не застосовувати тваринам, чутливим до івермектину чи інших складових препарату. Застосування препарату тваринам масою тіла до 1 кг ґрунтується на оцінці ризику та необхідності лікування.

Термін придатності: 3 роки.

Форма випуску: полімерні піпетки по 1 мл, упаковані у картонну коробку по 1 штуці. РП №АВ-5889-03-15.

Сертифікат: ISO 9001:2015, GMP.

Країна-виробник Україна
Направленість Засоби від внутрішніх і зовнішніх паразитів
Призначення Препарати проти екто та ендопаразитів
Вага тварини Дрібні породи (4-10 кг)

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації