Вітаміни для котів

ПРОФІЛАЙН для котів УРІНАРІ для покращення функції сечовивідної системи 180табл Expand
Немає в наявності PR241880

Комплекс ProVET «Профілайн» Урінарі для котів, для покращення функції сечовивідної системи 180 табл

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

274грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

Екстракт трави леспедеці має сечогінну дію, а також розм’якшує та виводить камені та пісок з сечового міхура та нирок. Екстракт плодів журавлини містить проантоціанідин, який інгібує адгезію бактерій, що блокує прикріплення бактерій до клітин епітелію сечовивідної системи. Завдяки цьому знижується кількість бактерій у сечовому міхурі, що запобігає розвитку хронічних інфекцій у сечовивідних шляхах.

Таурин є важливою незамінною амінокислотою для котів. Ця амінокислота необхідна для роботи серцево-судинної системи, підтримки функцій зору, стану сітківки очей, міцного імунітету. Екстракт абалону є природним джерелом поліненасичених жирних кислот, вітамінів А, Е та В12, мінералів, в тому числі цинку, який є необхідним для здоров’я шкіри та всього організму.

Склад: дріжджі пивні, вітамінно-мінеральний комплекс, дикальцію фосфат, сухі екстракти: абалону, плодів журавлини, кореня топінамбура, трави леспедеці, зелених губчатих молюсків; пробіотичні бактерії (Bacillus subtilis), таурин, мікрокристалічна целюлоза, крохмаль картопляний, кальцію стеарат, гіпромелоза, ароматизатор харчовий «вершки».

Застосування. Застосовують для покращення функції сечовивідної системи, особливо рекомендовано для кастрованих тварин, які вже мали захворювання сечовивідних шляхів і знаходяться в періоді ремісії. При порушенні обміну речовин, пов'язаному з дефіцитом вітамінів та мінералів у добовому раціоні. Комплекс сприяє нормальному фізіологічному росту та розвитку молодих тварин та зміцненню імунітету. Комплекс покращує стан шкіри
та шерсті, є додатковим джерелом енергії.

Рекомендовано кошенятам з 6-тижневого віку.

Дозування. Кормову добавку застосовують щоденно перорально, змішуючи з кормом або окремо. Добова доза на тварину, незалежно від годівлі:

  • коти та кошенята з масою тіла до 3 кг - 1 таблетка;
  • коти з масою тіла 3-5 кг - 2 таблетки;
  • коти з масою тіла більше 5 кг - 3 таблетки.

Мінімальний курс застосування — 4 тижні. За необхідності курс повторюють через 30 діб.

Форма випуску. Таблетки по 180 шт. у полімерному флаконі.

Зберігання. Зберігати у сухому місці за температури від 0 °С до 25 °С.

Термін придатності: 18 місяців.

РП № АВ-09040-04-19. Сертифікат: ISO 9001:2015.

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації