Вітаміни для собак

Вітаміни Canina Welpenkalk для цуценят 350 г (350 табл) Expand

Немає в наявності 120758 AD

Вітаміни Canina Welpenkalk для цуценят 350 г (350 табл)

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

930грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

Мінеральна добавка для цуценят, створена спеціально для зростаючого організму, щоб забезпечити оптимальний розвиток скелета і зубів. Продукт розроблений на основі наукових досліджень і відповідно до рецептури доктора Клауса. Співвідношення кальцію і фосфору 3:1 гарантує надходження кальцію в організм в повній мірі.

До складу Welpenkalk входять мінеральні речовини, такі як цинк, мідь, йод, марганець, кобальт, селен. Цинк і селен - необхідні компоненти для імунної системи, сприяють засвоєнню вітамінів групи В, захищають хімічні структури від окислення, єко факторами багатьох ферментів і покращують обмінні процеси. Марганець - бере активну участь в білковому і вуглеводному обміні, стимулює діяльність ферментів, впливає на засвоєння кальцію і фосфору. Мідь і кобальт - позитивно впливають на процеси кровотворення і тканинного дихання.

Йод бере участь в синтезі гормонів щитовидної залози (тироксину і трийодтироніну). Ці гормони регулюють процеси росту цуценят і активізують обмін речовин, стимулюють діяльність основних систем організму. Коли в організмі не вистачає йоду, різко проявляється гіпофункція щитовидної залози, молодняк погано росте і розвивається.

Застосування:

З 6-го тижня життя цуценяти, щодня до кінця основного періоду росту(приблизно до 15-18 місяців).

Якщо Ви годуєте собаку переважно натуральною їжею або консервами, в якості доповнення необхідно давати вітаміни V 25, Vitamin tabs або Canivita.

Склад:

Таблетки: Карбонат кальцію, монокальційфосфат, цитрат кальцію, дріжджі.

Порошок: Карбонат кальцію, монокальційфосфат, хлорид натрію, цитрат кальцію, дріжджі.

Аналітичний склад:

Таблетки: 22% кальцію, 7,5% фосфору, 3,2% натрію.

Порошок: 20,2% кальцію, 7,0% фосфору, 3,0% натрію.

Додаткові речовини на 1 кг:

Таблетки: Оксид цинку - 837 мг, оксид марганцю -195 мг, пентагідрат сульфату двовалентної міді -162 мг, кальцій йодат -13 мг, селеніт натрію-4 мг, кобальт-II-карбонат моногідрат- 3 мг.

Порошок: Оксид цинку - 877 мг, оксид марганцю - 204 мг, пентагідрат сульфату двовалентної міді - 170 мг, кальцій йодат - 14 мг, селеніт натрію - 4 мг, кобальту-II-карбонат моногідрат - 3 мг.

Призначення для зубів і кісток
Форма випуску Таблетки
Країна-виробник Нiмеччина
Порода Для всіх порід
Вік Цуценята, юніори, вагітні та годуючі собаки

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації