Вітаміни для собак

Вітаміни Canina Canhydrox GAG для собак, при проблемах з суглобами та м'язами, 200 г (120 таб) Expand

На складі, в наявності 123506 AD

Вітаміни Canina Canhydrox GAG для собак, при проблемах з суглобами та м'язами, 200 г (120 таб)

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

2233грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

Натуральний продукт, не має аналогів, спеціально розроблений для великих та гігантських порід з урахуванням їх особливостей росту та фізіології. Унікальний склад компонентів, що підсилюють один одного: гідроксиапатит, екстракт зелених губчастих молюсків, кремнієва кислота та вітамін С.

Продукт можна давати незалежно від типу годування, бо гідроксиапатит містить необхідний комплекс мінеральних речовин, а також компенсує витрату глікозаміногліканів та не порушує процес метаболізму кальцію та фосфору. Екстракт зелених губчастих молюсків має унікальний хімічний склад, завдяки котрому забезпечується не тільки здоров’я суглобів, але й міцність сухожиль, зв’язок, а також знижується біль та запалення в проблемних випадках. Кремнієва кислота сприяє еластичності кісткових тканин, зв’язок, сухожиль, бере участь у формуванні кісток. Вітамін С укріплює зв’язки, сухожилля, ясна.

Застосування:

Цуценята: сприяє формуванню анатомічно правильних міцних кісток, зубів та суглобів, посилює вироблення ендогенного колагену, чим підсилює структуру сполучних тканин: суглобових капсул, сухожиль, зв’язок.

Цуценятам великих та гігантських порід собак: для профілактики захворювань опорно-рухового апарату – застосовувати протягом усієї фази росту, поки епіфізарні пластини ще не закриті.

Після операцій на кістках та переломів: для формування кісткової мозолі.

Дорослим та собакам похилого віку: профілактика дегенерації суглобів (остеоартриту), сприяє еластичності кісток, попереджує остеопороз і проблеми з суглобами.

Цуценята та молоді собаки з суглобовими проблемами: деформації кінцівок, «провалені» плюсні та п’ястки, «розбовтані» суглоби.

Собаки з подовженим тулубом: профілактика проблем з хребтом та міжхребцевими дисками.

Робочі та собаки для полювання: підтримка здоров’я опорно-рухового апарату.

Дозування:

  • Цуценята з 8 тижня для профілактики: 1 таблетка на 5 кг ваги – до 15 місяців.
  • Цуценята з порушеннями мінерального обміну: по 4 таблетки на 10 кг ваги протягом 4 місяців, потім 1 таблетка на 5 кг до 15 місяців.
  • Собаки похилого віку: 1 таблетка на 2.5 кг ваги.
  • Робочі та собаки, що часто виставляються: 1 таблетка на 5 кг за два тижні до початку і протягом всієї роботи, або виставкового періоду.
  • Собакам в період лікування переломів, розтягнення зв’язок, кульгавості різноманітного походження: 1 таблетка на 2.5 кг ваги протягом всього періоду реабілітації, або лікування.

Склад: 30% дикальційфосфат, дріжджі, 10% борошно зелених губчастих молюсків (Perna canaliculus), водорості, оксид магнію.

Аналітичний склад: Сира зола 35.2%, сирий протеїн 20.0%, кальцій 8.6%, жир 4.4%, фосфор 3.7%, сира клітковина 1.1%.

Додаткові речовини на 1 кг: Вітамін С – 100.000 мг, вітамін Е – 10.000 мг, селен як натрію селеніт – 12 мг, метіонін – 10.000 мг.

Вік Для всіх вікових груп
Призначення для опорно-рухового апарату
Країна-виробник Нiмеччина
Форма випуску Таблетки
Порода Для всіх порід

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації