Вітаміни для собак

Вітаміни Canina Senior Vital для собак похилого віку, старше 7 років, 250 г Expand
Немає в наявності 127078 AD

Вітаміни Canina Senior Vital для собак похилого віку, старше 7 років, 250 г

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

1076грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

Активні компоненти продукту підтримують старіючих тварин і сприяють активізації обмінних процесів в головному мозку.

Екстракт зелених губчастих молюсків – містить достатню кількість глікозаміногліканів для підтримки здоров'я опорно-рухового апарату.

Біотин у старіючих тварин уповільнюються всі життєві процеси, тому і біотин в їх організмі синтезується в дуже маленьких кількостях. Він необхідний для шерсті, шкіри, кігтів, тому є обов'язковим компонентом цього продукту.

Екстракт листя гінкго білоба сприятливо впливає на роботу мозку, пам'ять, здатність до навчання. Борошно з виноградних кісточок – має виражену антиоксидантну дію і слугує надійним бар'єром для руйнівної дії токсинів, уповільнює процеси старіння.

L-карнітин необхідний для нормальної роботи серцевого м'яза, контролю ваги. Морські водорості – джерело мінералів, амінокислот, вітамінів; позитивно впливають на всі обмінні процеси в організмі, насичуючи його необхідними для цього компонентами.

Фруктоолігосахариди (ФОС) – пребіотик, живлення для корисної мікрофлори кишечника. Пригнічує розвиток патогенних бактерій, покращує травлення і всмоктування поживних речовин.

Застосування:

  • Тварини похилого віку: комплекс для відновлення дефіциту вітамінів і мінералів.

Дозування: Добова доза — 1 чайна ложка на 10 кг ваги собаки, але не більше 4-х чайних ложок (1 чайна ложка – приблизно 5 г).

Senior Vital змішують з кормом. Якщо основний раціон собаки складає сухий корм, то його злегка зволожують, додають препарат і перемішують.

Склад: Морські водорості, порошок листя гінкго, борошно зеленогубих мідій (Perna canaliculus), борошно з виноградних кісточок, олії й жири, фруктоолігосахариди з цикорію.

Аналітичний склад: Сирий протеїн 13,7%, сирий жир 8,7%, сира клітковина 9,5%, сира зола 13,2%, вологість 7,5%.

Вік Зрілі собаки
Призначення мультивітаміни
Країна-виробник Нiмеччина
Форма випуску Порошок
Порода Для всіх порід

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації