Догляд та гігієна для собак

Лосьйон SaniPet для догляду за вухами котів і собак спрей, 300 мл Expand

На складі, в наявності PR242911

Лосьйон ProVET SaniPet для догляду за вухами котів і собак, 300 мл (спрей)

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

204грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

Складові компоненти лосьйону допомагають ретельно очищувати вушну раковину та слуховий прохід тварин від вушної сірки, бруду, запального ексудату. Завдяки вмісту комплексу рослинних компонентів покращується стан шкіри вушної раковини та слухового прохіду, лосьйон має заспокійливу дію при запальних процесах у вусі, також рекомендоване застосування для профілактики отитів різної етіології, особливо у довговухих собак.

Переваги:

  • покращується стан шкіри вушної раковини та слухового проходу;
  • має заспокійливу дію;
  • профілактики отитів різної етіології.

Спосіб застосування: для гігієнічної обробки вух у собак та котів з метою видалення бруду, вушної сірки, запального ексудату та слідів життєдіяльності Otodectes cynotis (вушного кліща), безпосередньо перед застосуванням лікарських препаратів. Лосьйон розпилюють у вухо, що відповідає 2-3 натискам на важіль пульверизатора флакона, далі круговими легкими рухами масажують основу вушної раковини, після цього ватним тампоном очищують внутрішню поверхню вуха та слуховий прохід. Для тварин з довгими висячими вухами внутрішня поверхня вуха спершу промивається спреєм, потім ретельно витирається тампоном або серветкою.

Умови зберігання: зберігають засіб в сухому темному приміщенню при температурі від 0°C до 25°C та відносній вологості не більше 75%.

Склад: рослинні екстракти: ромашки, шавлії, подорожника, звіробою, календули; допоміжні речовини: полісорбат 80, ізопропанол, пропіленгліколь, вода очищена.

Термін придатності: 3 роки.

Об'єм: 300 мл.

Технічні умови (ТУ): ТУ У 20.4-37187822-013:2017. Сертифікат: ISO 9001:2015

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації