Засоби для догляду за будинком

Засіб 8in1 NM Dog Stain&Odor Remover Pour для собак, усунення плям та запахів, 473 мл Expand
Немає в наявності 680420/680012/6960 USA

Засіб 8in1 NM Dog Stain&Odor Remover Pour для собак, усунення плям та запахів, 473 мл

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

417грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

Універсальний знищувач плям і запахів для собак Nature’s Miracle – ідеальне рішення для будь-яких забруднень, залишених тваринами. Плями та запахи від трави, бруду, блювоти, сечі, фекалій і крові – не проблема для біоензимної формули Nature’s Miracle. Універсальний знищувач плям та запахів ефективно усуває всі органічні плями і запахи, залишаючи легкий аромат чистоти. Засіб можна використовувати на килимах, твердих поверхнях, тканинах, на переносках та спальних місцях тварини, він ідеальний для плям і запахів, залишених собаками та іншими тваринами. Оновлена ​​формула ще ефективніше справляється навіть із запахами, що в’їлися.

Інструкція із застосування: Використовуйте засіб для чищення килимів, підлоги, меблів, одягу, кліток, туалетів, спальних місць тварин та інших поверхонь.

Перед використанням:

  • протестуйте поверхню на стійкість кольору на непомітній ділянці;
  • використовуйте у початковій концентрації, не розводити;
  • завжди застосовуйте засіб першим, засоби для виведення плям інших виробників можуть хімічно зафіксувати пляму, і її буде неможливо видалити;
  • перед застосуванням добре струснути.

Для видалення плям і усунення запахів видаліть залишки рідини та бруд, рясно нанесіть засіб на забруднену поверхню, почекайте 15 хвилин і витріть серветкою. Не підпускайте тварин до обробленої ділянки до її повного висихання. Для плям, що важко вивести, використовуйте жорстку щітку, залиште засіб на 1 годину і витріть поверхню серветкою. Для усунення стійких запахів просочіть всі шари тканини, оббивки меблів і обробіть місце під килимами.

Для повного усунення запаху на меблях і килимах може знадобитися до 2-х тижнів. Для застарілих запахів на тканинах покладіть на 1-2 години на оброблену поверхню вологий рушник, це посилить дію біоензимів.

Склад: вода, емульгатори, сурфактанти, система контролю запахів, гель алое вера, ароматизатор, консерванти.

Призначення Усунення запахів
Форма випуску Рідкий засіб
Країна-виробник США
Об_єм 473 мл

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації