Корекція поведінки собак

Спрей 8in1 NM Housebreaking Spray для цуценят, привчаючий до туалету, 236 мл Expand

Немає в наявності 680309 /5765 USA

Спрей 8in1 NM Housebreaking Spray для цуценят, привчаючий до туалету, 236 мл

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

406грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

Унікальна формула допомагає заохотити цуценят "ходити" в обране вами місце. Засіб допомагає зменшити кількість "нещасних випадків" під час привчання до горщика. Має довготривалу формулу, що діє до 12 годин. Привабливі аромати діють як сигнал, повідомляючи цуценятам, що можна "йти" на місце, яке ви обприскали.

Перевірено – зменшує кількість "нещасних випадків" на 55%. Маскує запах завдяки аромату лілії, який є менш подразнюючим для людського носа.

Рекомендації із застосування надворі: розпиліть на ті ділянки, куди потрібно ходити до туалету цуценяті. Повторіть процес під час тренувань у приміщенні. Повторюйте процедуру часто, особливо після пробудження, перед сном і після годування. Повторно обприскуйте кожні 12 годин і після дощу.

Рекомендації із застосування у приміщенні: тримайте насадку розпилювача на відстані декількох сантиметрів від поверхні, куди ви хочете, щоб ваше цуценя ходило до туалету. Розпиліть. Підведіть цуценя до місця і дайте йому понюхати це місце. Цуценя незабаром зрозуміє, що це потрібне місце. Заохочуйте улюбленця за гарну поведінку. Повторно обприскуйте кожні 12 годин.

Склад: вода, суміш ароматів, консерванти.

Країна-виробник Нiмеччина
Направленість Привчання до туалету

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації