Засоби для догляду

Засіб 8in1 NM Advanced Cat S&O Foam для котів, усунення плям та запахів, з посиленою формулою, 518 мл Expand

Немає в наявності 680142/6947 USA

Засіб 8in1 NM Advanced Cat S&O Foam для котів, усунення плям та запахів, з посиленою формулою, 518 мл

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

652грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

Знищувач плям і запахів від сечі котів в формі аерозоль-піни від Nature’s Miracle розроблена для видалення плям і запахів від сечі, які важко вивести. Засіб працює на килимах, пледах, меблях, тканинах та інших поверхнях. Піна проникає глибоко в ворс поверхні, щоб ефективно видалити навіть ті плями і запахи, що в’їлися.

Інструкція із застосування: Використовуйте засіб для чищення килимів, підлоги, меблів, одягу, кліток, туалетів, спальних місць тварин та інших поверхонь. Не наносьте піну на шкіряні, замшеві, шовкові і шерстяні вироби.

Перед використанням:

  • протестуйте поверхню на стійкість кольору на непомітній ділянці;
  • використовуйте у початковій концентрації, не розводити;
  • завжди застосовуйте засіб першим, засоби для виведення плям інших виробників можуть хімічно зафіксувати пляму, і її буде неможливо видалити;
  • перед застосуванням добре струснути.

Для видалення плям і усунення запахів видаліть залишки рідини та бруд, рясно нанесіть засіб на забруднену поверхню, почекайте 15 хвилин і витріть серветкою.

Для видалення запахів піна повинна проникнути на всю глибину джерела запаху, тому просочіть ВСІ шари тканини, оббивки меблів і обробіть місце під килимами. Не підпускайте тварин до обробленої ділянки до її повного висихання.

Для повного усунення запаху на меблях і килимах може знадобитися до 2-х тижнів. Для плям, що важко вивести, використовуйте жорстку щітку і залиште піну на 24 години.

Склад: деіонізована вода, неіонний етоксілат спирту, триполіфосфат натрію, сульфат натрію ксилолу, лимонна кислота, безводний ізопропіловий спирт 99%, суміш бактеріальних спор, поглинач запахів Flexisorb OD-100, ароматизатор.

Призначення Усунення запахів
Країна-виробник США
Форма випуску Піна
Об_єм 518 мл

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації