Лікування риб

Засіб Tetra Pond MediFin лікарський проти інфекцій та хвороб ставкових риб, 250 мл на 5000 л Expand

На складі, в наявності 737730 СПЕЦЦЕНА

Засіб Tetra Pond MediFin лікарський проти інфекцій та хвороб ставкових риб, 250 мл на 5000 л

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

391грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

Універсальний засіб Tetra Pond «Medi Fin» призначений для лікування найбільш поширених хвороб ставкових риб. Завдяки своєму цінному складу і компонентам, результат стане помітний дуже швидко

  • Сприяє позбавленню від паразитів і лікуванню хвороб, спричинених бактеріями, наприклад грибком або плавниковою гнилью
  • Ефективний засіб для ран і різних зовнішніх пошкоджень
  • Дезінфікує воду в садових ставках
  • Засіб може також застосовуватися у якості превентивного заходу, зокрема до або після періоду сплячки або при заселенні нових риб

Застосування і дозування: добре струсіть перед застосуванням. На кожні 1000 л води в садовому ставку слід додати 50 мл Tetra Pond MediFin, рівномірно розподіливши засіб по поверхні води.

Інструкції щодо належного використання: у період застосування засобу не слід проводити фільтрацію води за допомогою ультрафіолетових ламп, синтетичної смоли або активованого вугілля. Цикл лікування триває чотири - сім днів і розпочинається одразу після розподілу першого дозування в перший день. Засіб чинить дію протягом наступних днів.

За можливості рекомендується використовувати активоване вугілля для фільтрації води після закінчення кожного циклу лікування. Не слід використовувати надмірно забруднений фільтр. Рекомендується забезпечити додаткову аерацію. Другу дозу можна додати у водойму відразу після фільтрації води.

Для водойм з низькою температурою води, мешканці яких заражені хворобою білих крапок, рекомендується застосувати два безперервних цикли лікування. Також рекомендується застосовувати засіб як превентивний захід, зокрема після періоду сплячки або під час заселення нових риб.

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації