Наповнювачі для котячих туалетів

Наповнювач туалета для котів Природа Sani Pet 3,8 л (силікагелевий) Expand

Немає в наявності PR240266

Наповнювач для котячого туалету Природа Sani Pet силікагелевий, 3,8 л

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

247грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

Той, хто хоч раз придбав силікагелевий наповнювач, вже не відмовиться від нього. Він має виняткові поглинаючі властивості, дуже економічний, естетичний.

More details

Той, хто хоч раз придбав силікагелевий наповнювач, вже не відмовиться від нього. Він має виняткові поглинаючі властивості, дуже економічний, естетичний.

Силікагель – екологічно чистий продукт, не містить токсичних речовин, за хімічним складом аналогічний звичайному піску (оксид кремнію). Однак під час спеціальної обробки гранули набувають унікальні властивості: 150 г сухих гранул можуть увібрати 100 мл рідини. Процес поглинання вологи займає 3-4 секунди. Також наповнювач ідеально нейтралізує запахи і може використовуватися близько 2 тижнів, якщо з лотка регулярно видаляти тверді відходи.

Гранули не утворюють грудки і липку масу, не прилипають до лап і шерсті, а в сухому вигляді не дають пилу. Речовина гіпоалергенна, не викликає подразнення у тварин і людей. Округла форма гранул не травмує лапи і прискорює звикання кошенят до туалету.

Використання силікагелевого наповнювача забезпечує:

  • гігієнічність
  • відсутність запаху і пилу
  • економічність
  • тривалий час використання.

Спосіб використання
1. Наповніть сухий та чистий туалет шаром наповнювача від 3 до 5 см. Регулярно прибирайте тверді відходи
2. Перемішуйте вміст лотка раз на 1-2 дні. Приблизно один раз в 2-4 тижні повністю замінюйте наповнювач на свіжий. Не викидайте наповнювач в унітаз, щоб уникнути засмічення каналізаційних стоків
3. Кількість котячих туалетів у будинку має відповідати кількості котів, яка в ньому мешкає. В ідеалі до цієї кількості про всяк випадок має додаватися ще один запасний туалет із наповнювачем

Склад: силікагель
Вага: 1,7 кг
Об’єм: 3,8 л

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації