Наповнювачі для котячих туалетів

Наповнювач Biokat's Classic 3in1, 10 л Expand

На складі, в наявності G-613307/614458

Наповнювач Biokats Classic 3in1 для котячого туалету, бентонітовий, 10 л

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

447грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

Наповнювач виготовлений з натуральної 100% глини. 

More details

Biokat's Classic – це наповнювач з чистої натуральної глини для котячих туалетів. Він складається з трьох різних розмірів гранул:

  • крупні гранули мають великі пори, які поглинають рідину та запахи, як губка. Лише пара-трійка цих гранул мають площу поверхні, як у цілого футбольного поля.
  • середні гранули утворюють особливо тверді грудочки. Як тільки ці гранули вступають у контакт із рідиною, вони щільно з’єднуються, щоб створити міцні грудочки.
  • дрібні гранули покращують роботу наповнювача. Вони розподіляються у наповнювачі між середніми і великими гранулами для досягнення їх оптимальної продуктивності.

Наповнювач котячих туалетів для Biokat's Natural Classic має ще одну перевагу – він практично не розноситься котиком на лапах та шерсті поза межами туалету!

Поради з використання: рекомендована висота наповнення – 7 см. Видаляйте грудочки та тверді відходи 3 рази на день. Це дасть можливість для невикористаного у лотку наповнювача довше залишитися свіжим. Завдяки міцному злипанню у грудочки можливе особливо легке та швидке очищення. Щоб правильно використовувати цей наповнювач і досягти максимальної ефективності, виробник рекомендує рівномірно розмішувати гранулят при наповненні лотка.

Утилізуйте використаний наповнювач разом із побутовим сміттям або в контейнер для біосміття (дотримуйтесь місцевих правил). Не викидайте в туалет!

Розмір гранули: 0,1 – 5 мм
Склад: натуральна глина
Об'єм: 10 л
Вага: 10,03 кг

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації