Наповнювачі для котячих туалетів

Наповнювач Cat’s Best Original для котячого туалету, деревний, 40 л/17,2 кг Expand

На складі, в наявності JRS321309/3094

Наповнювач Cat’s Best Original для котячого туалету, деревний, 40 л/17,2 кг

Кратність оптової упаковки - 6шт *

  • 500 гр
  • 1 кг
  • 2 кг

2689грн

*ціна на сайті роздрібної торгівлі
Для оформлення замовлення зв’яжіться зі своїм
менеджером або залиште заявку на співпрацю

Used

Cat’s Best Original – це інноваційний деревний наповнювач для котячих туалетів, що природно та активно бореться із запахами.

More details

Унікальність цього продукту у використанні технологічно очищених активних деревних волокон, які поглинають сечу/рідини та запахи. Наповнювач виготовляється за новою технологією ICS Wood Fiber Technology (Інтелектуальна капілярна система). Рідини та запахи поглинаються особливо ефективно та інкапсулюються глибоко всередині – до 7 разів більше їх власної маси. Тому Cat’s Best Original може залишатися в лотку до 5 тижнів, перш ніж знадобиться повна заміна.

  • Швидко знищує запахи
  • Біорозкладаний
  • Вистачає надовго
  • Можна змивати в унітаз

Гігієна котів з Cat’s Best – чиста справа!

Для Cat’s Best дерева не вирубуються, продукти цього бренду виготовляються з екологічно чистої вторинної деревної сировини лісопромислового виробництва, сертифікованої PEFC. Cat’s Best використовує короткі транспортні шляхи, що також сприяє збереженню довкілля.

Склад: екологічно чиста вторинна деревна сировина.

Рекомендації з використання: наповніть лоток наповнювачем Cat’s Best на висоту 5-7 см. Регулярно видаляйте грудочки, що утворюються. Окремі грудочки також можна утилізувати в домашній туалет, оскільки вони відразу розчиняються у воді. Дотримуйтеся місцевих правил утилізації.

Щотижневе прибирання лотка для котячого туалету залишилося в минулому. Повна заміна наповнювача Cat’s Best для котячого туалету триває до п’яти тижнів.

Вага: 17,2 кг
Об'єм: 40 л

Особливості застосування

Наразі неає інформації

Склад

Наразі неає інформації